+31 085 060 2310

Volg ons op Linkedin!

Over ons

Wie is Young Publica?

Young Publica, een dynamisch detacheringsbureau, staat voor een persoonlijke, deskundige, innovatieve en nieuwsgierige aanpak. Onze toewijding ligt in het dagelijks verbinden van getalenteerde professionals met opdrachtgevers, en we doen dit met een vleugje menselijkheid. 

Bij Young Publica streven we ernaar om professionals en opdrachtgevers niet alleen bij elkaar te brengen, maar ook om elkaar beter te leren kennen. We nemen de tijd om te bellen, te appen, te mailen en samen een kopje koffie te drinken (of virtueel, indien nodig). Deze persoonlijke benadering is de sleutel tot ons succes en ons onderscheidend vermogen. Het stelt ons in staat om oprechte relaties op te bouwen en de juiste matches te creëren. 

Waar staan wij voor?

Onze kernwaarden – persoonlijk, deskundig, innovatief en nieuwsgierig – weerspiegelen wie we zijn en wat we belangrijk vinden. We streven ernaar om elke dag het beste te geven en bij te dragen aan de groei en het succes van zowel professionals als opdrachtgevers. Onze missie is helder: mensen verbinden en kansen creëren in een wereld die voortdurend in beweging is. 

Young Publica is meer dan alleen een detacheringsbureau; we zijn een gemeenschap van gepassioneerde professionals die gedreven worden door het veranderen van levens en het faciliteren van groei. Ons verhaal is er een van doorzettingsvermogen, inzet en vastberadenheid, en we kijken vol enthousiasme uit naar wat de toekomst ons zal brengen, wetende dat we een blijvende impact kunnen maken.

Onze diensten

Jouw ambitie onze uitdaging!

1

Detachering

Onze detacheringsservice stelt werkgevers in staat om snel en efficiënt hoogwaardig professionals in te huren voor (tijdelijke) projecten/opdrachten. We matchen de juiste professionals met de specifieke behoeften van de desbetreffende organisatie en zorgen voor alle contractuele en administratieve verplichtingen.

2

Werving & Selectie

Onze werving- en selectiediensten zijn gericht op het vinden van de ideale professional voor vaste functies binnen organisaties. We nemen de volledige verantwoordelijkheid voor het wervingsproces, inclusief het opstellen van vacatures, het screenen van cv’s, het voeren van sollicitatiegesprekken en het selecteren van de meest geschikte kandidaten.

3

ZZP/ Freelance

Voor werkgevers die op zoek zijn naar zelfstandige professionals bieden wij ondersteuning bij het vinden van de juiste ZZP’er/ Freelancer voor hun projecten/opdrachten. We screenen zorgvuldig de vaardigheden en ervaring van ZZP’ers/ Freelancers en matchen ze met passende opdrachten.

4

Talentontwikkeling

We begrijpen het belang van continue ontwikkeling en groei. Daarom bieden we trainingen en cursussen aan die gericht zijn op het verbeteren van vaardigheden en het vergroten van de kennis van zowel werkgevers als professionals. Deze trainingen kunnen variëren van soft skills tot specifieke vakgerichte trainingen.

5

Projecten & Advies

Onze project- en adviesdiensten richten zich op het leveren van deskundig inzicht en begeleiding voor organisaties die specifieke zakelijke uitdagingen willen aanpakken.

Bij Young Publica streven we ernaar om maatwerkoplossingen te bieden die aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

Groei met ons mee

Jouw ambitie onze uitdaging!

Kom werken bij Young Publica!

Bij Young Publica nodigen we enthousiaste consultants uit om zich aan te sluiten bij onze groeiende en ambitieuze organisatie. Als lid van ons team maak je deel uit van een gemeenschap van toegewijde professionals, stuk voor stuk experts in hun vakgebied. Onze collega’s zijn niet alleen bekwaam, maar ze hebben ook een passie voor wat ze doen, en ze delen graag hun visies en ervaringen om anderen te inspireren. 

Bij Young Publica waarderen we initiatief en ondernemerschap. Als jij van plan bent om stappen te zetten en nieuwe uitdagingen aan te gaan, dan bieden wij je de ruimte en de mogelijkheden om dit te doen. Ons team staat klaar om je te ondersteunen en te begeleiden bij jouw professionele ontwikkeling, zodat je je carrièredoelen kunt bereiken. 

Of je nu op zoek bent naar een vaste aanstelling of liever als freelancer met ons samenwerkt, bij Young Publica ben je welkom. We willen graag met je in gesprek, een kop koffie drinken, en elkaar beter leren kennen. Want bij ons geloven we in de kracht van persoonlijke relaties en samenwerking. Het begint allemaal met een gesprek, waarin we jouw ambities en verwachtingen bespreken, en waarin we onze waarden, missie en visie met je delen. 

Als je op zoek bent naar een organisatie waarin je kunt groeien, waar je wordt omringd door gelijkgestemde professionals en waar ruimte is voor initiatief, dan is Young Publica de juiste plek voor jou. Sluit je aan bij ons en help ons om samen nieuwe hoogten te bereiken. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en te ontdekken hoe we samen jouw toekomst kunnen vormgeven. 

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met jou op!

Succesverhalen

Testimonial van M. Klein GoldewijkMedewerker Burgerzaken
Lees verder
“De samenwerking met Young Publica heb ik als zeer prettig en soepel ervaren. Het team heeft niet alleen oog voor het doel dat je wilt bereiken maar ook het proces er naar toe. De wensen van de werknemer staan bij hun hoog in het vaandel waarbij ook de groei een belangrijk aspect is. Ik heb een grote groei in mijn carrière gemaakt door Young Publica waarbij ze mij geheel vrij hebben gelaten in mijn wensen en keuzes. Het professionele advies hierbij met het oog op eigen groei en een fijne (open) communicatie waren voor mij de doorslag. Ik heb een carrière switch durven maken met ondersteuning vanuit de organisatie, dit had ik op eigen kracht niet durven en kunnen doen.”
Testimonial van L. Khani BRP-speciaist
Lees verder
"Young Publica heeft mij gesteund om uit mijn comfort zone te gaan. Hierdoor heb ik een opdracht gekregen waar ik mijzelf kan ontwikkelen en doorgroeien in het vakgebied Burgerzaken. Het vertrouwen en de steun die mij gegeven wordt, ervaar ik als uniek en daar ben ik erg dankbaar voor. Ik voel me een professional en geen nummertje, samen wordt er gekeken naar mijn ambities op werkgebied, maar ook naar mijn persoonlijke groei. Hierom ben ik ontzettend blij dat ik Young Publica als werkgever heb."
Testimonial van B. BerentsenMedewerker Eerste Inschrijvingen/BRP-medewerker
Lees verder
“Ik ben getuige van de buitengewone inzet van Young Publica. Afkomstig uit een compleet andere branche, heeft Young Publica mij niet alleen omgeschoold, maar ook geholpen om te bloeien in mijn nieuwe rol. Voor mij gaat hun betekenis verder dan die van een werkgever; ze zijn mijn gids in deze transformatieve reis, waarbij ze niet alleen mijn professionele pad hebben verlicht, maar ook mijn persoonlijke groei hebben gestimuleerd."
Testimonial van H. ZahboutiAllround Medewerker Burgerzaken
Lees verder
"Ik ben afkomstig uit een totaal andere branche, maar dankzij Young Publica heb ik mijn passie gevonden en ben ik gegroeid tot een volwaardige Allround Medewerker Burgerzaken. Hun begeleiding en de juiste tools hebben mijn carrière getransformeerd. Ik beveel Young Publica van harte aan iedereen die dat extra stapje wil zetten in zijn loopbaan."
×

 

Hallo!

Kunnen we je ergens mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?