+31 085 060 2310

Volg ons op Linkedin!

Professionals die aanpakken!

Samenwerken met Young Publica

Jouw ambitie onze uitdaging!

Bij Young Publica streven we ernaar om het sollicitatieproces voor jou zo eenvoudig en gestroomlijnd mogelijk te maken. Hieronder is een overzicht van hoe jij kunt solliciteren op onze vacatures en het algemene sollicitatieproces.
 
Het sollicitatieproces kan per vacature en opdrachtgever verschillen, maar onderstaande stappen geven een algemeen beeld van hoe het proces bij Young Publica verloopt. We streven ernaar om open en transparant te communiceren met jou gedurende het hele proces en jou op de hoogte te houden van de voortgang van jouw sollicitatie. Ons doel is om een positieve en ondersteunende ervaring te bieden aan alle professionals die bij ons solliciteren.  

Vacatureverkenning

Je kunt onze website bezoeken of andere platforms waarop we onze vacatures plaatsen om een overzicht te krijgen van de beschikbare posities. Tevens kun je de zoekfunctie gebruiken om vacatures te filteren op locatie, functie, vakgebied, enzovoort. Elke vacature bevat gedetailleerde informatie over de functievereisten, verantwoordelijkheden en andere relevante details.

1
Sollicitatie indienen

Zodra je een interessante vacature hebt gevonden, kun jij je sollicitatie indienen via de aangegeven sollicitatieprocedure. Dit kan inhouden dat jij jouw cv, motivatiebrief en andere relevante documenten moet uploaden. We moedigen jou aan om de vereiste documenten zorgvuldig voor te bereiden om een goede eerste indruk te maken.

2
Voorselectie

Na ontvangst van de sollicitaties zal ons recruitmentteam de ontvangen sollicitaties beoordelen en een voorselectie maken op basis van de gevraagde criteria. Professionals die voldoen aan de vereisten en een sterke match lijken te zijn, worden uitgenodigd voor een vervolggesprek.

3
Selectiegesprek(ken)

Geselecteerde professionals worden uitgenodigd voor een selectiegesprek, dat kan plaatsvinden op ons kantoor, via telefoon of videoconferentie. Tijdens het gesprek worden de achtergrond, ervaring, vaardigheden en motivatie van de professional verder besproken. Dit kan worden aangevuld met assessments of andere evaluatiemethoden, afhankelijk van de specifieke functie en de wensen van de opdrachtgever.

4
Referentie-en achtergrondonderzoek

Ná het selectiegesprek kunnen we referenties controleren en een achtergrondonderzoek uitvoeren om de informatie die tijdens het sollicitatieproces is verstrekt te verifiëren. Dit helpt ons om een goed beeld te krijgen van de professional en zijn of haar geschiktheid voor de functie.

5
Aanbod en indiensttreding

Als jij als professional succesvol door het sollicitatieproces heen komt, kan er een arbeidsvoorwaardengesprek
plaatsvinden. Hier worden de details van het aanbod, zoals salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en startdatum, besproken. Na acceptatie van het aanbod kan de professional officieel aan de slag bij de opdrachtgever.

6

Werken als ZZP'er

Jouw ambitie onze uitdaging!

Ben je zelfstandig ondernemer (ZZP’er)? In dat geval ben je van harte welkom om te solliciteren op de beschikbare vacatures. Het is echter belangrijk op te merken dat bij bepaalde vacatures expliciet is aangegeven dat het niet mogelijk is om als ZZP’er aan de slag te gaan.  Het is raadzaam om jezelf in te schrijven, omdat niet alle ZZP-opdrachten op de website worden weergegeven. Dit komt doordat in sommige gevallen de vacature met spoed wordt ingevuld door gebruik te maken van onze pool van ingeschreven ZZP’ers.

Blijf genieten van je onafhankelijkheid zonder je bezig te hoeven houden met tijdrovende en soms frustrerende acquisities, en laat de zorgen over nieuwe regelgeving achterwege. Tegelijkertijd profiteer je van een constante stroom van nieuwe opdrachten en stabiele inkomsten. Is dit iets waar je interesse in hebt? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op om een persoonlijke kennismaking te regelen.

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met jou op!

Testimonial van M. Klein GoldewijkMedewerker Burgerzaken
Lees verder
“De samenwerking met Young Publica heb ik als zeer prettig en soepel ervaren. Het team heeft niet alleen oog voor het doel dat je wilt bereiken maar ook het proces er naar toe. De wensen van de werknemer staan bij hun hoog in het vaandel waarbij ook de groei een belangrijk aspect is. Ik heb een grote groei in mijn carrière gemaakt door Young Publica waarbij ze mij geheel vrij hebben gelaten in mijn wensen en keuzes. Het professionele advies hierbij met het oog op eigen groei en een fijne (open) communicatie waren voor mij de doorslag. Ik heb een carrière switch durven maken met ondersteuning vanuit de organisatie, dit had ik op eigen kracht niet durven en kunnen doen.”
Testimonial van B. BerentsenMedewerker Eerste Inschrijvingen/BRP-medewerker
Lees verder
“Ik ben getuige van de buitengewone inzet van Young Publica. Afkomstig uit een compleet andere branche, heeft Young Publica mij niet alleen omgeschoold, maar ook geholpen om te bloeien in mijn nieuwe rol. Voor mij gaat hun betekenis verder dan die van een werkgever; ze zijn mijn gids in deze transformatieve reis, waarbij ze niet alleen mijn professionele pad hebben verlicht, maar ook mijn persoonlijke groei hebben gestimuleerd."
×

 

Hallo!

Kunnen we je ergens mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?