+31 085 060 2310

Volg ons op Linkedin!

Werken in de zorg

Het gezicht van Young Publica

Jouw ambitie onze uitdaging!

Hoe goed de contacten met onze opdrachtgevers ook zijn, de positieve instelling en het hoge werkniveau van onze zorgprofessionals bepalen uiteindelijk ons gezicht. Sinds de oprichting ligt onze focus op het inzetten van kwalitatief hoogwaardig personeel in (onder andere) de zorgsector. Daarbij maken wij gebruik van een variatie aan zorgprofessionals, waaronder Woonbegeleiders, Jeugdzorgwerkers, Gedragswetenschappers, Jeugd- en gezinscoaches, 1 op 1 begeleiders en verzorgenden. Bij het selecteren van een zorgprofessional leggen wij onze focus op opleiding, werkervaring, persoonlijkheid, motivatie, betrokkenheid, capaciteiten en competenties. Een persoon is immers meer dan alleen zijn of haar Curriculum Vitae.

Diversiteit

Door de diversiteit aan doelgroepen en organisaties zijn wij nooit op zoek naar hetzelfde plaatje. Diversiteit is dan ook één van de belangrijkste kenmerken van Young Publica. Van woonbegeleiders tot en met gedragswetenschappers en van jong tot oud. Wij hebben de specialisme in huis om hierin met succes te bemiddelen. Onze pool is sterk door diversiteit. Door het hebben van een groot netwerk en een diversiteit aan zorgprofessionals verbinden wij altijd de juiste zorgprofessional met de juiste functie. Onze betrokkenheid en het begrip wat zorgprofessionals beweegt maakt onze matchingsysteem erg uniek. Hierdoor is er vaak snel een passende kandidaat te vinden.

Onze zorgprofessionals

Eén ding hebben onze zorgprofessionals gemeen: zij zijn altijd van toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Onze zorgprofessionals weten snel hun weg te vinden binnen de organisaties en vinden moeiteloos aansluiting bij het team. Zij waarborgen de continuïteit van de werkzaamheden en houden de kwaliteit van de zorg hoog. Verder vragen wij van onze zorgprofessionals maximale flexibiliteit. Dit is belangrijk als het gaat om inhuur van personeel. Een aanvraag komt doorgaans onverwacht en moet vaak binnen een korte tijd opgevuld kunnen worden. Wij proberen hier zo goed mogelijk op te anticiperen. Dat begint al met het werven van onze zorgprofessionals. 

24/7 bereikbaarheid

Wij begrijpen dat de continuïteit van het werkproces en binnen het leefklimaat uitermate van belang is voor het welbevinden van cliënten. Wij zijn daarom 24/7 bereikbaar en verzorgen op (zeer) korte termijn een passende oplossing op uw vraag als opdrachtgever.  

Wat kan Young Publica voor jou betekenen?

Young Publica detacheert ervaren en hoogopgeleide professionals voor zowel tijdelijke als langdurige invulling van functies of opdrachten. Wij brengen zorgprofessionals samen en ontzorgen zowel opdrachtgevers als zorgverleners, zodat ze gedreven en gepassioneerd blijven. Zorg draait om mensen en daarom houden wij de kosten zo laag mogelijk, zodat er geld overblijft voor kwalitatieve zorg.  

In loondienst of als ZZP'er aan de slag?

Young Publica zet zich uitgebreid in over het hele land waardoor beide opties mogelijk zijn. Vast werk is niks voor jou, maar een vast inkomen vind jij wel belangrijk. Young Publica biedt zowel tijdelijke als langdurige opdrachten. Word jij regisseur van je eigen werktijden en werk je op basis van je eigen beschikbaarheid of ga jij voor een jaarcontract via Young Publica met een eventuele vaste aanstelling bij de werkgever. 

Bij Young Publica staat de zorgprofessional altijd centraal. Dit doen we door eerst in gesprek te gaan met de zorgprofessional. Samen gaan we kijken wat jouw wensen zijn en waar jouw drijfveren liggen. Door dit in kaart te brengen kunnen wij aan de hand van verschillende opdrachten en instellingen de juiste match vinden. Zodra jij groen licht geeft, regelen wij de rest. Het enige dat jij daarna hoeft te doen is zorg dragen voor mensen.

Bij Young Publica geloven we in de kracht van jong talent en ervaren professionals om de zorgsector vooruit te helpen. We bieden de perfecte brug tussen jou en de zorginstellingen die op zoek zijn naar toegewijde medewerkers. Als je wilt bijdragen aan het verbeteren van de zorg en het welzijn van mensen in Nederland, en tegelijkertijd jouw eigen carrièrekansen wilt verkennen, dan is Young Publica de plek waar dit allemaal mogelijk is. 

Kortom, Young Publica opent de deuren naar een wereld van mogelijkheden in de zorgsector, waar jouw enthousiasme, talent en expertise van onschatbare waarde zijn. Ben je klaar om deel uit te maken van deze inspirerende reis en een impact te hebben in de wereld van zorg en welzijn? Young Publica staat klaar om je te verwelkomen.

×

 

Hallo!

Kunnen we je ergens mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?