+31 085 060 2310

Volg ons op Linkedin!

Young Publica Academy

Jouw ambitie onze uitdaging!

People reading or students studying and preparing for examinatio
1
april
Popular
Opleidingsagenda

Reisdocumenten, rijbewijzen en VOG

Utrecht
1 april
1 dag
649,-

Young Publica Academy

Welkom bij de Young Publica Academy, waar we geloven in het stimuleren van groei en ontwikkeling voor onze professionals. Bij Young Publica zijn we toegewijd aan het investeren in het talent van de toekomst, en onze academy is ontworpen om jou te ondersteunen bij elke stap van je carrière.

Ontdek. Interesseer. Ontwikkel. Begeleid!

Bij de Young Publica Academy staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Wij begrijpen dat jouw groei essentieel is voor het succes van ons team en de organisatie als geheel. Daarom bieden we een boeiend opleidingsprogramma dat is afgestemd op jouw behoeften en ambities.

Sectorgerichte Opleidingen

Of je nu actief bent in de zorg, de gemeente of de woningcorporatie, onze sectorgerichte opleidingen zorgen ervoor dat je de benodigde kennis en vaardigheden opdoet om uit te blinken in jouw vakgebied.

Praktijkervaring

Bij Young Publica geloven we in leren door te doen. Daarom bieden we jou de kans om waardevolle praktijkervaring op te doen bij onze opdrachtgevers, waardoor je niet alleen je vaardigheden aanscherpt, maar ook een diepgaand inzicht krijgt in de dagelijkse uitdagingen van jouw vakgebied.

Persoonelijke Ontwikkeling

Onze academy gaat verder dan alleen vaktechnische trainingen. We bieden ook trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, omdat we geloven dat een sterke professionele groei hand in hand gaat met een goed ontwikkelde persoonlijkheid.

Impact en kansen

Door deel te nemen aan ons trainingsaanbod maak je niet alleen impact in jouw vakgebied, maar creëer je ook nieuwe kansen voor jezelf. Wij streven ernaar om jouw potentieel te ontsluiten en je te helpen een verschil te maken in jouw carrière.

Benieuwd naar jouw groeimogelijkheden?

Neem contact met ons op en ontdek meer over jouw persoonlijke ontwikkeling bij de Young Publica Academy.

“Investeer in je toekomst, investeer in jezelf. Young Publica Academy – Waar jouw succes begint”

×

 

Hallo!

Kunnen we je ergens mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?