+31 085 060 2310

Volg ons op Linkedin!

MEDEWERKER BURGERZAKEN

Jouw ambitie onze uitdaging

Voor een gemeente in de provincie Noord-Brabant zijn wij op zoek naar een Medewerker Burgerzaken voor 32-36 uur per week.  Geïnteresseerd? Lees verder en solliciteer door jouw cv via de button ‘nu solliciteren’ achter te laten. Tot horens!

Wat ga je doen?

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, beheren en afhandelen van dossiers met betrekking tot eerste inschrijvingen in de BRP. Je signaleert belangrijke informatie voor de BRP-beheer en past kennis van IPR (Internationaal Privaatrecht) en Nationaliteitsrecht toe. Bovendien ben je de vraagbaak voor ketenpartners en voer je administratieve taken uit.

De hoofdtaken zijn:

 • Het voeren van intakegesprekken met asielzoekers, eventueel met tolkhulp;
 • Afhandeling van complexe BRP-mutaties gerelateerd aan eerste inschrijvingen;
 • Uitvoeren van adresonderzoeken en beoordelen van correctieverzoeken;
 • Adviseren aan de vreemdelingenpolitie;
 • Zicht houden op de te leveren kwaliteit.

Wat neem je mee?

 • Je hebt minimaal een MBO-4 niveau met als studierichting juridisch of soortgelijk;
 • Je beschikt over vakinhoudelijke kennis van Burgerzaken;
 • Je hebt kennis van IPR, nationaliteitsrecht, naamrecht en verder relevante juridische kennis;
 • Je beschikt over aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent klant- en oplossingsgericht, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en werkt efficiënt;
 • Jij vindt het leuk om in een divers team te werken en je zet graag een stapje extra als het werk daarom vraagt. Je schakelt makkelijk tussen verschillende werkzaamheden en bent een echte teamplayer.

Wat bieden wij je?

 • Contract voor bepaalde tijd met de intentie dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een 32-36-urige werkweek;
 • Een marktconforme salaris. Het precieze bedrag stemmen we af op jouw kennis en ervaring;
 • Je bouwt een goed pensioen op bij STIPP;
 • Young Publica biedt een NS Business Card aan met 100% vergoeding voor woon-werkverkeer met OV of een kilometervergoeding;
 • Wij hebben een breed aanbod aan opleidingsmogelijkheden op vakgebied en persoonlijke ontwikkeling. De Young Publica Academie is een platform waar Young Publica trainingen, workshops en e-learnings aanbiedt.

Enthousiast?

Herken jij jezelf in het profiel en wil jij onze collega worden? Dan zit er maar één ding op, solliciteren!  Stuur je CV op en hopelijk spreken wij elkaar snel!

Ook ZZP’ers zijn van harte uitgenodigd om te solliciteren!

Sollicitatieproces

Vacatureverkenning

Als professional kun je onze website bezoeken of andere platforms, zoals: LinkedIn. Op deze platforms zullen wij, zoveel mogelijk, de beschikbare vacatures plaatsen. Elke vacature bevat gedetailleerde informatie over de functievereisten, verantwoordelijkheden en andere relevante details. Staat je vacature hier niet tussen, schrijf je in via onze website en wij nemen contact met je op!

1
Sollicitatie indienen

Zodra jij als professional een interessante vacature hebt gevonden, kun jij je sollicitatie indienen via de aangegeven sollicitatieprocedure. Dit kan simpelweg inhouden dat jij je curriculum vitae mag uploaden. Een motivatiebrief mag altijd, maar is hierbij geen vereiste. Wij leren je het liefst zo kennen. We moedigen je wel aan om jouw curriculum vitae zorgvuldig op te stelle om een goede eerste indruk te maken.

2
Voorselectie

Ná ontvangst van de sollicitaties zal ons recruitmentteam de ontvangen sollicitaties beoordelen én een weloverwogen voorselectie maken op basis van de gevraagde criteria. Professionals die voldoen aan de vereisten en een sterke match lijken te zijn, worden uitgenodigd voor een vervolggesprek.

3
Selectiegesprek(ken)

De selectiegesprekken kan plaatsvinden op ons kantoor, via de telefoon of online via Teams. Tijdens het gesprek worden de achtergrond, ervaring, vaardigheden en motivatie van jou als professional uitvoerig besproken. Dit kan worden aangevuld met een assessment of andere evaluatiemethoden, afhankelijk van de specifieke opdracht en de wensen van de opdrachtgever.

4
Referentie-en achtergrondonderzoek

Ná het selectiegesprek kunnen we referenties controleren en een achtergrondonderzoek uitvoeren om de informatie die tijdens het sollicitatieproces is verstrekt te verifiëren. Dit helpt ons om een goed beeld te krijgen van jou als professional en jouw geschiktheid voor de opdracht.

5
Aanbod en indiensttreding

Als de professional succesvol het sollicitatieproces heeft doorlopen, zal er een arbeidsvoorwaardengesprek plaatsvinden. Hier worden de details van het aanbod, zoals salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en startdatum besproken. Ná acceptatie van het aanbod en ondertekenen van alle verplichte documentatie kan jij als professional aan de slag bij de opdrachtgever.

6

Solliciteer op deze opdracht door onderstaand formulier in te vullen.

vakgebieden: Gemeente
Opleidingsniveau: MBO-4 niveau
Soort contract: Detachering ZZP
Uren per week: 32 - 36 uur
×

 

Hallo!

Kunnen we je ergens mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?