+31 085 060 2310

Volg ons op Linkedin!

Medewerker ICT & Telecommunicatie

Jouw ambitie onze uitdaging

Voor een woningcorporatie in de provincie Gelderland zijn wij op zoek naar een Medewerker ICT & Telecommunicatie voor 32-36 uur per week.  Geïnteresseerd? Lees verder en solliciteer door jouw cv via de button ‘nu solliciteren’ achter te laten. Tot horens!

Wat ga je doen?

Als Medewerker ICT & Telecommunicatie ondersteun je de medewerkers bij het gebruik van programma’s, los je technische storingen op en help je mee om applicaties te verbeteren. Ook zijn er enkele administratieve werkzaamheden.

Wij bieden jou een inhoudelijk interessante opdracht voor 32 uur per week met de mogelijkheid om flexibel te werken. De opdracht is in eerste instantie voor 3 maanden met de mogelijkheid tot verlenging.

Van A tot Z

Als Medewerker ICT & Telecommunicatie houd je je bezig met diverse werkzaamheden:

 • Verzorgt eerstelijnsondersteuning op ICT-gebied;
 • Beoordeeld vragen en meldingen, verdeeld deze en bewaakt de afhandeling;
 • Realiseert de gebruikersinstructie over het gebruik van het netwerk, pc en telefonie;
 • Draagt zorg voor een juiste administratieve afhandeling van klachten en problemen;
 • Beheert de telefooncentrale, toestellen en software voor telecommunicatie;
 • Realiseert voorraadbeheer van ICT artikelen en materialen en stelt inkoop orders op;
 • Zorgt voor de afgifte van materialen, inclusief installatie en plaatsing;
 • Registreert verzekeringen en garanties van apparatuur en reparaties in de database;
 • Controleert facturen, signaleert afwijkingen en onderneemt actie;
 • Stelt rapportages op;
 • Denkt mee in mogelijke verbeteringen en ontwikkelingen; binnen de organisatie
 • Ondersteunt collega’s waar mogelijk.

Wat neem je mee?

 • Kennis en ervaring. Een afgeronde MBO opleiding en ervaring in een soortgelijke functie als ICT-eerstelijnsondersteuning;
 • Aanpassingsvermogen. Je blijft doelmatig handelen door je aan te passen aan veranderende omgeving, taken en verantwoordelijkheden;
 • Creativiteit. Je combineert bestaande oplossingen tot een unieke oplossing die de gebruiker aanspreekt. Je doorbreekt bestaande denkkaders met originele ideeën;
 • Probleemanalyse. Je signaleert problemen, herkent belangrijke informatie, legt verbanden tussen gegevens en trekt logische conclusies.

Wat bieden wij je?

 • Contract voor bepaalde tijd met de intentie dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een 32-36-urige werkweek;
 • Een marktconforme salaris. Het precieze bedrag stemmen we af op jouw kennis en ervaring;
 • Je bouwt een goed pensioen op bij STIPP;
 • Young Publica biedt een NS Business Card aan met 100% vergoeding voor woon-werkverkeer met OV of een kilometervergoeding;
 • Wij hebben een breed aanbod aan opleidingsmogelijkheden op vakgebied en persoonlijke ontwikkeling. De Young Publica Academie is een platform waar Young Publica trainingen, workshops en e-learnings aanbiedt.

Enthousiast?

Herken jij jezelf in het profiel en wil jij onze collega worden? Dan zit er maar één ding op, solliciteren!  Stuur je CV op en hopelijk spreken wij elkaar snel!

Ook ZZP’ers zijn van harte uitgenodigd om te solliciteren!

Sollicitatieproces

Vacatureverkenning

Als professional kun je onze website bezoeken of andere platforms, zoals: LinkedIn. Op deze platforms zullen wij, zoveel mogelijk, de beschikbare vacatures plaatsen. Elke vacature bevat gedetailleerde informatie over de functievereisten, verantwoordelijkheden en andere relevante details. Staat je vacature hier niet tussen, schrijf je in via onze website en wij nemen contact met je op!

1
Sollicitatie indienen

Zodra jij als professional een interessante vacature hebt gevonden, kun jij je sollicitatie indienen via de aangegeven sollicitatieprocedure. Dit kan simpelweg inhouden dat jij je curriculum vitae mag uploaden. Een motivatiebrief mag altijd, maar is hierbij geen vereiste. Wij leren je het liefst zo kennen. We moedigen je wel aan om jouw curriculum vitae zorgvuldig op te stelle om een goede eerste indruk te maken.

2
Voorselectie

Ná ontvangst van de sollicitaties zal ons recruitmentteam de ontvangen sollicitaties beoordelen én een weloverwogen voorselectie maken op basis van de gevraagde criteria. Professionals die voldoen aan de vereisten en een sterke match lijken te zijn, worden uitgenodigd voor een vervolggesprek.

3
Selectiegesprek(ken)

De selectiegesprekken kan plaatsvinden op ons kantoor, via de telefoon of online via Teams. Tijdens het gesprek worden de achtergrond, ervaring, vaardigheden en motivatie van jou als professional uitvoerig besproken. Dit kan worden aangevuld met een assessment of andere evaluatiemethoden, afhankelijk van de specifieke opdracht en de wensen van de opdrachtgever.

4
Referentie-en achtergrondonderzoek

Ná het selectiegesprek kunnen we referenties controleren en een achtergrondonderzoek uitvoeren om de informatie die tijdens het sollicitatieproces is verstrekt te verifiëren. Dit helpt ons om een goed beeld te krijgen van jou als professional en jouw geschiktheid voor de opdracht.

5
Aanbod en indiensttreding

Als de professional succesvol het sollicitatieproces heeft doorlopen, zal er een arbeidsvoorwaardengesprek plaatsvinden. Hier worden de details van het aanbod, zoals salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en startdatum besproken. Ná acceptatie van het aanbod en ondertekenen van alle verplichte documentatie kan jij als professional aan de slag bij de opdrachtgever.

6

Solliciteer op deze opdracht door onderstaand formulier in te vullen.

Regio: Gelderland
vakgebieden: Woningcorporatie
Opleidingsniveau: MBO-4 niveau
Soort contract: Detachering ZZP
Uren per week: 32 - 36 uur
×

 

Hallo!

Kunnen we je ergens mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?