+31 085 060 2310

Volg ons op Linkedin!

Projectleider huisvesting doelgroepen

Jouw ambitie onze uitdaging

Ben jij maatschappelijk betrokken en wil jij in jouw werk het verschil maken voor de (tijdelijke) inwoners van de gemeente een gemeente in Noord-Holland? Krijg jij energie van het opvangen en het organiseren van alle daarmee samenhangende taken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

De projectleider huisvesting doelgroepen is:

 • Contactpersoon COA;
 • Aanwezig namens de gemeente bij het Regionaal ambtelijk overleg;
 • Verantwoordelijk voor het interne Ambtelijk overleg Oekraïne;
 • Aanwezig bij het overleg huisvesting ontheemden;
 • Verantwoordelijk voor het coördineren van de inzet van SPUK-middelen.

Specifieke opgaven  voor 2024 zijn:

 • Invulling geven aan de nieuwe spreidingswet;
 • Ontwikkeling van een Integrale benadering van alle huisvestingsvragen;

Daarnaast speelt er het zgn. nieuwkomersonderwijs. Bij het ontbreken van een onderwijsbeleidsmedewerker ligt dit tijdelijk bij deze functie. Wat speelt er: de internationale schakelklassen (PO en VO) zijn vol. Er is geen of slechts heel  beperkte instroom mogelijk tot de zomervakantie. Er worden regionaal gesprekken opgestart om oplossingsrichtingen te verkennen; uitbreiding en/ of gereguleerde uitstroom. De grote instroom is veroorzaakt door het grote aantal Oekraïense ontheemden en de verschillende noodopvanglocaties om Ter Apel  te ontlasten. Gelet op de nieuwe Spreidingswet zal het aantal asielzoekers niet dalen en is dit een vraagstuk waar een structurele oplossing voor nodig is.

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde diploma op minimaal HBO- niveau ;
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als projectleider;
 • Aantoonbare werkervaring in de regio op het gebied van vluchtelingen huisvesting;
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van (nood)huisvesting.

Wat bieden wij je?

 • Contract voor bepaalde tijd met de intentie dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een 16-18-urige werkweek;
 • Een marktconforme salaris. Het precieze bedrag stemmen we af op jouw kennis en ervaring;
 • Je bouwt een goed pensioen op bij STIPP;
 • Young Publica biedt een NS Business Card aan met 100% vergoeding voor woon-werkverkeer met OV of een kilometervergoeding;
 • Wij hebben een breed aanbod aan opleidingsmogelijkheden op vakgebied en persoonlijke ontwikkeling. De Young Publica Academie is een platform waar Young Publica trainingen, workshops en e-learnings aanbiedt.

Enthousiast?

Herken jij jezelf in het profiel en wil jij onze collega worden? Dan zit er maar één ding op, solliciteren!  Stuur je CV op en hopelijk spreken wij elkaar snel!

Ook ZZP’ers zijn van harte uitgenodigd om te solliciteren!

Sollicitatieproces

Vacatureverkenning

Als professional kun je onze website bezoeken of andere platforms, zoals: LinkedIn. Op deze platforms zullen wij, zoveel mogelijk, de beschikbare vacatures plaatsen. Elke vacature bevat gedetailleerde informatie over de functievereisten, verantwoordelijkheden en andere relevante details. Staat je vacature hier niet tussen, schrijf je in via onze website en wij nemen contact met je op!

1
Sollicitatie indienen

Zodra jij als professional een interessante vacature hebt gevonden, kun jij je sollicitatie indienen via de aangegeven sollicitatieprocedure. Dit kan simpelweg inhouden dat jij je curriculum vitae mag uploaden. Een motivatiebrief mag altijd, maar is hierbij geen vereiste. Wij leren je het liefst zo kennen. We moedigen je wel aan om jouw curriculum vitae zorgvuldig op te stelle om een goede eerste indruk te maken.

2
Voorselectie

Ná ontvangst van de sollicitaties zal ons recruitmentteam de ontvangen sollicitaties beoordelen én een weloverwogen voorselectie maken op basis van de gevraagde criteria. Professionals die voldoen aan de vereisten en een sterke match lijken te zijn, worden uitgenodigd voor een vervolggesprek.

3
Selectiegesprek(ken)

De selectiegesprekken kan plaatsvinden op ons kantoor, via de telefoon of online via Teams. Tijdens het gesprek worden de achtergrond, ervaring, vaardigheden en motivatie van jou als professional uitvoerig besproken. Dit kan worden aangevuld met een assessment of andere evaluatiemethoden, afhankelijk van de specifieke opdracht en de wensen van de opdrachtgever.

4
Referentie-en achtergrondonderzoek

Ná het selectiegesprek kunnen we referenties controleren en een achtergrondonderzoek uitvoeren om de informatie die tijdens het sollicitatieproces is verstrekt te verifiëren. Dit helpt ons om een goed beeld te krijgen van jou als professional en jouw geschiktheid voor de opdracht.

5
Aanbod en indiensttreding

Als de professional succesvol het sollicitatieproces heeft doorlopen, zal er een arbeidsvoorwaardengesprek plaatsvinden. Hier worden de details van het aanbod, zoals salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en startdatum besproken. Ná acceptatie van het aanbod en ondertekenen van alle verplichte documentatie kan jij als professional aan de slag bij de opdrachtgever.

6

Solliciteer op deze opdracht door onderstaand formulier in te vullen.

vakgebieden: Gemeente Zorg
Opleidingsniveau: HBO
Soort contract: Detachering ZZP
Uren per week: 16-18 uur
×

 

Hallo!

Kunnen we je ergens mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?