+31 085 060 2310

Volg ons op Linkedin!

Systeembeheerder

Jouw ambitie onze uitdaging

Voor een gemeente in de provincie West-Brabant zijn wij op zoek naar een Systeembeheerder voor 36 uur per week.  Geïnteresseerd? Lees verder en solliciteer door jouw cv via de button ‘nu solliciteren’ achter te laten. Tot horens!

Wat ga je doen?

Naast het beheer van de complexe ICT-infrastructuur ga je aan de slag met het inrichten en monitoren van de ICT-systemen. Je zorgt voor de operationele beschikbaarheid van de informatie systemen.

Je belangrijkste taken zijn:

 • Je houdt je bezig met het dagelijks beheer zoals het afhandelen van incidenten en wijzigingen;
 • Je richt gestandaardiseerde beheertooling in en onderhoudt deze;
 • Je richt systemen in aan de hand van de door architecten opgestelde ontwerpen;
 • Je rapporteert over beschikbaarheid en uitgevoerde changes;
 • Je monitort en borgt security aspecten;
 • Je participeert in projecten en voert (technische) ICT projectactiviteiten uit;
 • Je zorgt er samen met je collega’s voor dat de continuïteit van het beheer gewaarborgd is;
 • Je blijft op de hoogte van de infrastructurele standaarden en je doet proactief voorstellen ter verbetering van het technisch beheer;
 • Je treedt adviserend op binnen het eigen vakgebied bij incidenten, problemen, changes en projecten.
   

Wat neem je mee?

 • Je beschikt over mbo werk- en denkniveau op het gebied van Information Technology;
 • Je hebt werkervaring als systeem- beheerder in een complexe IT omgeving;
 • Je hebt ruime kennis en praktijkervaring met het (operationeel) technisch serverbeheer en ITIL processen;
 • Je hebt ervaring met het afhandelen van meldingen en wijzigingen via Topdesk;
 • Je bent bekend met producten als Windows server 2019, SCCM, VMM, Office365, Azure, Powershell, HPE servers, Citrix en MS Hyper-V;
 • Je beschikt over een goede kennis van de werking van de diverse netwerkprotocollen en netwerksecurity;
 • Je bent in houding en gedrag een echte professional. Je bent communicatief sterk, resultaatgericht, enthousiast, stressbestendig, zelfstandig en bereid je kennis en ervaring met anderen te delen.

Wat bieden wij je?

 • Contract voor bepaalde tijd met de intentie dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een 36-urige werkweek;
 • Een marktconforme salaris. Het precieze bedrag stemmen we af op jouw kennis en ervaring;
 • Je bouwt een goed pensioen op bij STIPP;
 • Young Publica biedt een NS Business Card aan met 100% vergoeding voor woon-werkverkeer met OV of een kilometervergoeding;
 • Wij hebben een breed aanbod aan opleidingsmogelijkheden op vakgebied en persoonlijke ontwikkeling. De Young Publica Academie is een platform waar Young Publica trainingen, workshops en e-learnings aanbiedt.

Enthousiast?

Herken jij jezelf in het profiel en wil jij onze collega worden? Dan zit er maar één ding op, solliciteren!  Stuur je CV op en hopelijk spreken wij elkaar snel!

Ook ZZP’ers zijn van harte uitgenodigd om te solliciteren!

Sollicitatieproces

Vacatureverkenning

Als professional kun je onze website bezoeken of andere platforms, zoals: LinkedIn. Op deze platforms zullen wij, zoveel mogelijk, de beschikbare vacatures plaatsen. Elke vacature bevat gedetailleerde informatie over de functievereisten, verantwoordelijkheden en andere relevante details. Staat je vacature hier niet tussen, schrijf je in via onze website en wij nemen contact met je op!

1
Sollicitatie indienen

Zodra jij als professional een interessante vacature hebt gevonden, kun jij je sollicitatie indienen via de aangegeven sollicitatieprocedure. Dit kan simpelweg inhouden dat jij je curriculum vitae mag uploaden. Een motivatiebrief mag altijd, maar is hierbij geen vereiste. Wij leren je het liefst zo kennen. We moedigen je wel aan om jouw curriculum vitae zorgvuldig op te stelle om een goede eerste indruk te maken.

2
Voorselectie

Ná ontvangst van de sollicitaties zal ons recruitmentteam de ontvangen sollicitaties beoordelen én een weloverwogen voorselectie maken op basis van de gevraagde criteria. Professionals die voldoen aan de vereisten en een sterke match lijken te zijn, worden uitgenodigd voor een vervolggesprek.

3
Selectiegesprek(ken)

De selectiegesprekken kan plaatsvinden op ons kantoor, via de telefoon of online via Teams. Tijdens het gesprek worden de achtergrond, ervaring, vaardigheden en motivatie van jou als professional uitvoerig besproken. Dit kan worden aangevuld met een assessment of andere evaluatiemethoden, afhankelijk van de specifieke opdracht en de wensen van de opdrachtgever.

4
Referentie-en achtergrondonderzoek

Ná het selectiegesprek kunnen we referenties controleren en een achtergrondonderzoek uitvoeren om de informatie die tijdens het sollicitatieproces is verstrekt te verifiëren. Dit helpt ons om een goed beeld te krijgen van jou als professional en jouw geschiktheid voor de opdracht.

5
Aanbod en indiensttreding

Als de professional succesvol het sollicitatieproces heeft doorlopen, zal er een arbeidsvoorwaardengesprek plaatsvinden. Hier worden de details van het aanbod, zoals salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en startdatum besproken. Ná acceptatie van het aanbod en ondertekenen van alle verplichte documentatie kan jij als professional aan de slag bij de opdrachtgever.

6

Solliciteer op deze opdracht door onderstaand formulier in te vullen.

vakgebieden: Gemeente
Vacatures: Systeembeheerder
Opleidingsniveau: MBO-4 niveau
Soort contract: Detachering ZZP
Uren per week: 36 uur
×

 

Hallo!

Kunnen we je ergens mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?