+31 085 060 2310

Volg ons op Linkedin!

Wmo Specialist-Beschermd wonen

Jouw ambitie onze uitdaging

Voor een gemeente in Noord-Brabant zijn wij op zoek naar een Wmo-Specialist- Beschermd wonen.

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag bij het servicebureau van de gemeente, waar de Wmo aanvragen binnenkomen. Je behandelt nieuwe aanvragen en toetst óf en wélke tweedelijnszorg een inwoner vanuit de Wmo nodig heeft. Hierbij behoren de volgende taken:

• Je toetst of de inwoner in aanmerking komt voor ondersteuning zoals beschermd wonen, ambulante ondersteuning of andere hulp. Je neemt contact op met de inwoner om de persoonlijke situatie duidelijk te krijgen en wat daarin de mogelijkheden en beperkingen zijn;
• Je doet (her-)onderzoeken in het kader van de Wmo. Tijdens het onderzoek heb je contact met verschillende collega’s zoals generalisten of behandelaars. Je rapporteert hier feitelijk en objectief over zodat je een passende beschikking kan afgeven;
• Je vraagt waar nodig een medisch advies aan. Je schaalt op of af in zorg daar waar noodzakelijk of mogelijk;
• Tot slot zoek je, binnen de wettelijke kaders, naar mogelijkheden o.a. op het gebied van (beschermd) wonen, vervoer, begeleiding, dagbesteding of kortdurend verblijf. Met als doel tot een verantwoorde en optimale maatwerkoplossing te komen.

Wat neem je mee?

• Je hebt een HBO diploma; • Bij voorkeur heb je werkervaring binnen de Wmo en/of beschermd wonen;
• Je bent bekend met de doelgroepen, waaronder mensen met een verslaving, autisme of psychiatrie. Maar ook mensen met lichamelijke, verstandelijke of gecombineerde beperkingen;
• Als je ervaring hebt met het toetsen van en beslissen over PGB-bekwaamheid (Persoons Gebonden Budget) dan is dat mooi, maar dit is geen must;
• Je kunt kritische vragen stellen. Dat is belangrijk om zorg te indiceren en in te kopen;
• Je staat stevig in je schoenen en kunt ook lastige gesprekken aan gaan.

Wat bieden wij je?

  • Contract voor bepaalde tijd met de intentie dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een 32-36-urige werkweek;
  • Een marktconforme salaris. Het precieze bedrag stemmen we af op jouw kennis en ervaring;
  • Je bouwt een goed pensioen op bij STIPP;
  • Young Publica biedt een NS Business Card aan met 100% vergoeding voor woon-werkverkeer met OV of een kilometervergoeding;
  • Wij hebben een breed aanbod aan opleidingsmogelijkheden op vakgebied en persoonlijke ontwikkeling. De Young Publica Academie is een platform waar Young Publica trainingen, workshops en e-learnings aanbiedt.

Enthousiast?

Herken jij jezelf in het profiel en wil jij onze collega worden? Dan zit er maar één ding op, solliciteren!  Stuur je CV op en hopelijk spreken wij elkaar snel!

Ook ZZP’ers zijn van harte uitgenodigd om te solliciteren!

Sollicitatieproces

Vacatureverkenning

Als professional kun je onze website bezoeken of andere platforms, zoals: LinkedIn. Op deze platforms zullen wij, zoveel mogelijk, de beschikbare vacatures plaatsen. Elke vacature bevat gedetailleerde informatie over de functievereisten, verantwoordelijkheden en andere relevante details. Staat je vacature hier niet tussen, schrijf je in via onze website en wij nemen contact met je op!

1
Sollicitatie indienen

Zodra jij als professional een interessante vacature hebt gevonden, kun jij je sollicitatie indienen via de aangegeven sollicitatieprocedure. Dit kan simpelweg inhouden dat jij je curriculum vitae mag uploaden. Een motivatiebrief mag altijd, maar is hierbij geen vereiste. Wij leren je het liefst zo kennen. We moedigen je wel aan om jouw curriculum vitae zorgvuldig op te stelle om een goede eerste indruk te maken.

2
Voorselectie

Ná ontvangst van de sollicitaties zal ons recruitmentteam de ontvangen sollicitaties beoordelen én een weloverwogen voorselectie maken op basis van de gevraagde criteria. Professionals die voldoen aan de vereisten en een sterke match lijken te zijn, worden uitgenodigd voor een vervolggesprek.

3
Selectiegesprek(ken)

De selectiegesprekken kan plaatsvinden op ons kantoor, via de telefoon of online via Teams. Tijdens het gesprek worden de achtergrond, ervaring, vaardigheden en motivatie van jou als professional uitvoerig besproken. Dit kan worden aangevuld met een assessment of andere evaluatiemethoden, afhankelijk van de specifieke opdracht en de wensen van de opdrachtgever.

4
Referentie-en achtergrondonderzoek

Ná het selectiegesprek kunnen we referenties controleren en een achtergrondonderzoek uitvoeren om de informatie die tijdens het sollicitatieproces is verstrekt te verifiëren. Dit helpt ons om een goed beeld te krijgen van jou als professional en jouw geschiktheid voor de opdracht.

5
Aanbod en indiensttreding

Als de professional succesvol het sollicitatieproces heeft doorlopen, zal er een arbeidsvoorwaardengesprek plaatsvinden. Hier worden de details van het aanbod, zoals salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en startdatum besproken. Ná acceptatie van het aanbod en ondertekenen van alle verplichte documentatie kan jij als professional aan de slag bij de opdrachtgever.

6

Solliciteer op deze opdracht door onderstaand formulier in te vullen.

vakgebieden: Gemeente Zorg
Opleidingsniveau: HBO
Soort contract: Detachering ZZP
Uren per week: 32 - 36 uur
×

 

Hallo!

Kunnen we je ergens mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?